0%

O nama

Počeli smo kao mala, porodična firma, da bismo trideset godina kasnije prerasli u firmu u kojoj se svi zaposleni osećaju kao članovi porodice. Strpljivo smo ulagali u posao i u naše zaposlene, sa vizijom da jednog dana TRIO Motors postane kompanija koja će svojim klijentima i zaposlenima ulivati poverenje, sigurnost i postati prvi izbor kada je u pitanju automobilska industrija.

o nama

ko smo mi

Kompanija TRIO Motors d.o.o. objedinjuje na jednom mestu sve što je potrebno za Vašu sigurnu i bezbednu mobilnost, od uvoza novih ISUZU vozila, prodaje i ugradnje delova, do servisiranja i održavanja vozila. Iako je prevashodno fokus naše delatnosti na servisiranju japanskih i korejskih vozila, kompanija TRIO Motors d.o.o. obezbeđuje servisne usluge i za druge brendove.

MIsija

Naša misija je da na polju autoindustrije kompanija TRIO Motors d.o.o. bude prepoznata kao kompanija u kojoj će klijentima biti omogućena usluga po principu Ključ u ruke.

vizija

Naša vizija je da nikada ne stanemo na putu razvoja, da uvek budemo senzitivni na potrebe klijenata i partnera, te da osluškujući njihove zahteve razvijamo svoje sposobnosti i veštine.

Direktor

Živko Marković

Čovek na nuklearni pogon. Petrolhead u duši. Lovac na biznis šanse na tržištu. Lider koji nikad ne prestaje da uči. Offroad i oldtajmer entuzijasta.

Društvene mreže

Finansijski direktor

Dušica Marković

Cifre su njena strast. Finansijski mađioničar. Offroad planinar. Pedantan perfekcionista. Osoba koju treba odabrati pored sebe za kraj sveta.

Želite da popričamo oko poslovne saradnje?