0%

Isuzu – Ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila za Srbiju


JUL 2014

TRIO Motors je kompanija specijalizovana za prodaju celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i južnokorejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare. Firma je na domaćem tržištu prisutna još od 1991. godine i predstavlja jednog od lidera na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji, ali i okruženju.

Pored gore pomenute ponude delova i usluga, od septembra 2013. godine, TRIO Motors je i ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser ISUZU vozila od strane generalnog uvoznika za Jugoistočnu i Centralnu Evropu, italijanske kompanije MIDI Europe srl.

Za sedam godina zastupništva ISUZU brenda, razgranata je prodajno-servisna mreža, ne samo u Vojvodini, već i širom Srbije, a pored brojnih fizičkih lica – vlasnika ISUZU vozila, prvenstveno D-Max pikapa, ali i lakih kamiona, sve veći broj vozila ISUZU brenda nalazi put i do JP i JKP, kao i za potrebe državnih službi, poput vatrogasaca, policije, Vojske Srbije, itd.

Potvrda uspeha ISUZU brenda na tržištu Srbije jeste činjenica da je 2019. godine, model D-Max bio ubedljivo najprodavaniji pikap na srpskom tržištu, u konkurenciji brojnih drugih poznatih i renomiranih brendova, kao i da naše poznato “TV lice” – Jovan Memedović, urednik i voditelj emisije “Sasvim prirodno”, vozi upravo ISUZU D-Max pikap. 

Adresa: Jablanička 6, Novi Sad, +381 65 34 999 00, Web: isuzu.co.rs