0%

Trio Servis – Moderno opremljen servis za sva vozila


Sept 2013

TRIO Motors

TRIO Motors je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. U sastavu naše kompanije od 2011. godine nalazi se i auto-servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, limarsko-farbarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za japanska i korejska vozila, ali i drugih automobilskih brendova.

Već skoro tri decenije posvećeni smo pružanju profesionalne i pouzdane usluge. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u auto-industriji specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih japanskih i južnokorejskih proizođača automobila.

Osnovne vrednosti naše kompanije su profesionalizam, briga o klijentima i usluga visokog kvaliteta u domenu automobilske industrije. Naš uspeh je zasnovan na poverenju građenom tokom gotovo 30 godina poslovanja i rezultat je dugogodišnje uspešne poslovne saradnje sa brojnim brendovima. Svojim klijentima ne nudimo samo uslugu, već i svoje znanje, resurse i podršku.

Adresa: Jablanička 4, Novi Sad, Telefon: +381 21 250 4000, Web: triomotors.rs